Gå direkte til indhold

Vlog: Vejen til Tokyo

I vores vlog-serie 'Vejen til Tokyo' følger vi banerytter Rasmus Lund, svømmer Signe Bro og marathonløber Thijs Nijhuis og deres vej og kamp frem mod OL i Tokyo i 2021.

Vlog #9: Signe Bro

I dette afsnit taler Signe om, hvordan hun bruger sportspsykologi i sin træning, og hvilken betydning musik har for hendes træning. 

 

Vlog #9: Thijs Nijhuis

I dette afsnit har han taget videokameraet med på en træningstur til Kenya. Du får et indblik i, hvor meget han træner, hvordan han bor, og hvorfor det giver mening at træne 2.400 meter over havets overflade.

Vlog #8: Rasmus Lund 

I dette afsnit er banerytter Rasmus Lund taget til Idrættens Hus, hvor han skal styrketræne med sportsfysiolog Daniel Karkov fra Team Danmark. 

Vlog #7: Signe Bro

Følg med når elitesvømmer Signe Bro tager dig med bag kulissen og viser dig, hvordan en helt almindelig træningsdag ser ud, når man kæmper for at komme til OL i Tokyo.

Vlog #6: Rasmus Lund

I dette afsnit tager Rasmus Lund dig med backstage til Sport2020, hvor banelandsholdet var nomineret til Årets Sportsnavn.

Vlog #5: Rasmus Lund

Banelandholdsrytter og verdensmester Rasmus Lund tager os i dette afsnit med til landsholdssamling i Ballerup.

Vlog #4: Signe Bro

Se med når svømmer Signe Bro tager os med ind i en coronaboble midt på Donau-floden i Budappest.

Vlog #3: Signe Bro

Følg svømmer Signe Bro, når hun tager os med til Italiens hovedstad på en kombineret træningslejr og ferie.

Vlog #2: Thijs Nijhuis

Se med når den danske atlet Thijs Nijhuis tager os med på sin rejse frem mod OL i Tokyo.

Vlog #1: Rasmus Lund

Se med når Rasmus Lund tager os med på det danske banelandsholds træningslejr i de italienske bjerge i Livigno frem mod OL i Tokyo.