Gå direkte til indhold

OL-holdet

STATUS PER 11. JUNI 2021

På denne side fremgår det, hvilke OL-kvalifikationer danske atleter har opnået. Atleterne kan både kvalificere sig personligt og kvalificere en nationsplads. De kvalificerede atleter, der er nævnt på denne side, har både opfyldt de nationale og de internationale krav. 

Hvis man ønsker at vide, hvor mange danske atleter der deltager i Tokyo, så kan det være kompliceret at udregne før juli 2021, hvor det endelige danske OL-hold er udtaget. Det skyldes, at fx Pernille Blume kan kvalificere sig i flere discipliner, som vil fremgå med hver sin 'lilla brik' nedenfor. Senere kan to eller flere 'lilla brikker' blive til samme person, som vil blive visualiseret i et foto.

Et foto nedenfor betyder, at atleten er endeligt OL-udtaget. En 'grøn brik' betyder, at en mandlig dansk atlet skal til OL, men det er endnu ikke afgjort, hvem det bliver, mens en 'lilla brik' betyder, at en kvindelig dansk atlet skal til OL, men det er ikke afgjort, hvem det bliver.

Håndbold logoAfventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold Afventer udtagelse håndbold

Logo sejlsport         

Skydning logo  Afventer udtagelse - riffel 10 meter  

Atletik logo                 

 Bueskydning logo

Logo bordtennis

Logo dressur ridning  

Logo spring ridning

Logo military ridning

Logo kano sprint       

 

Logo roning         

Logo brydning

Logo landevejscykling       

Logo banecykling           

Logo mountainbike  

Logo BMX race

        

Logo badminton